Friday, October 22, 2010

KAK BEDAHKU SAYANG......

Sedih.....tapi itulah hakikat dalam sebuah kehidupan......saya dan rakan-rakan seperjuangan terpaksa merelakan perpindahan Kak Bedah ke sekolah lain . Kak Bedah ( Penyelaras Pendidikan Khas Bermasalah Pembelajaran ) telah ditukarkan ke SK Dato' Kamaruddin untuk membuka program baru pendidikan khas di sana.... saya masih baru bersama-sama Kak Bedah akan tetapi bagaikan sudah lama mengenalinya . Dia adalah seorang kakak dan pemimpin yang sangat hebat....terlalu banyak untuk dicatatkan disini akan kehebatannya..... belum pernah saya jumpa seorang pemimpin yang sebegini dedikasinya....
Akhirnya timbullah idea untuk membuat sebuah totebag untuk Kak Bedah sebagai tanda kenang-kenangan dan kasih sayang dari saya..... Memandangkan Kak Bedah merupakan seorang peminat koleksi pinggan mangkuk Vantage so saya hasilkan totebag yang bertemakan Vantage..... Kebetulan yang amat sangat saya ada koleksi kain heavy cotton bercorak bunga Vantage yang saya beli dari DIESHA maka inilah hasilnya .......2 comments:

  1. dila, lawa bag tu...pandai combine kaler....naik seri bag tu...

    ReplyDelete
  2. Sha...thanks...idea dilla ceduk dari blog2 kat craftzone malaysia... lagi lawa sebabnya kain tu beli kat Sha...hi hi hi..

    ReplyDelete