Tuesday, June 21, 2011

TOTEBAG LAGI..

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Sepanjang cuti sekolah yang lalu saya pulun menyiapkan tempahan totebag . Waktu cuti kena dimanfaatkan sepenuhnya kerana bila dah buka sekolah banyak komitmen lain yang perlu diberi tumpuan . Inilah senario part time crafter macam saya dan kawan-kawan crafter yang lain . So ...layan ajelah..
















6 comments:

  1. semuanya cantik2!!! combine kaler tu kena jer..

    ReplyDelete
  2. ramai nyer ....!! smua cun ..

    ReplyDelete
  3. cantiknya, penat memesin ni..ehehe..

    ReplyDelete
  4. salam dilla...mcm mana cara nak order beg nie? Cantik-cantik semua.

    ReplyDelete
  5. thanks Minsofea , K milah , K Ina , Tini dan Emma . Segala pujian anda membuatkan saya lebih bersemangat untuk menghasilkan lagi bag2 yang menarik dan cantik...
    Emma , kalo nak order boleh bgtau kat FB Adila Adnan atau emel dilla adilaosman@gmail.com

    ReplyDelete